Cheaty :
Hra je pecka - doporučuju, stáhl jsem si ji telefonem a když jsem ji prošel, tak se mi zobrazila hláška, že když budu mít hru na nějakou konzoli, tak mám zadat tyto cheaty v CHEAT MENU:
1) wziollo1
2) l1iss7a1
3) 1mish7e1
Odemkne se vám něco speciálního (asi auta anebo tratě, nenapsali přesně co :p). Když budete mít PS, tak napište, jestli tyto cheaty fungují.
(
Čeština :
Čeština do hry se instaluje stejně jako u předchozí hry NFS :
START - Spustit - napsat : regedit - ok- HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Electronic Arts - Need for Speed ProStreet - a LANGUAGE změnit dvojklikem a přepsat English na Czech.
START - Spustit - napsat - regedit - ok - HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Electronic Arts - Need for Speed ProStreet-1.0 - LANGUAGENAME - změnit dvojklikem a přepsat English na Czech.
Cheaty :
Kódy, které zjednodušují anebo vylepšují hru. Musí se zadávat do Secret Codes Menu v kariéře.
cokezero - odemkne VW Coke Zero Golf GTI
onlinesubaru - odemkne Subaru Impreza WRX Sti pro online mód
mitsubishigofar - odemkne Mitsubishi Lancer Evolution
safetynet - přidá nálepky pro opravy
cashmoney - přidá $10000
reggame - zaregistruje hru
zerozerozero - odemkne VW Golf GTI
1mi9k7e1 - přidá nové náhradní díly
l1is97a1 - přidá nové disky
w2iollo1 - přidá nové vinyly
1ma9x99 - přidá nové decaly
horsepower - vylepší motor
itsaboutyou - odemkne Audi TT
worldslongestlasting - odemkne Dodge Viper SRT10
energizerlithium - odemkne Lithium Energize Vinyl
castrolsyntec - odemkne Castrol Syntec Vinyl
leipzig - odemkne novú testovaciu trať v Lipsku
unlockallthings - odemkne Nissan 240SX, Pontiac GTO, Chevrolet Cobalt SS a Dodge Viper
collectorsed - odemkne Acura NSX, Acura Integra, Audi RS4, Lexus IS350 a Pontiac Solstice GXP
Tip jak dobře zahřát gumy na DRAGu ?
Nejprve pořádně vypalte, aby vám otáčky skočili až do červených a potom trochu pusťte a přidávejte. Určitě to nedělejte tak, že postupně budete přidávat plyn. I tak se dá dobře naplnit GRIP Meter, ale za 10 sekund ho prvním způsobem naplníte víc..
Tip 2:
Když jedete ZÁVOD PO ZADNÍCH KOLECH, tak nejprve jděte na zadní kola, ale ještě nedávejte nitro. Potom když vám už auto půjde na zem, tak dejte nitro a pojedete ještě dále na zadních kolech.