| Rozum do hrsti | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Sysuska Underground
Počet príspevkov : 95 Age : 29 Registration date : 03.12.2008
| Predmet: Rozum do hrsti So december 06, 2008 11:30 pm | |
| Príde žena do väzenia a hovorí bacharovi: "Nemohli by ste môjmu mužovi dať nejakú ľahšiu prácu?" "Myslíte pani, že nalepovanie známok je ťažká práca? "Nalepovanie? Mne hovoril, že kope tunel." | |
|
| |
Sysuska Underground
| Predmet: Re: Rozum do hrsti So december 06, 2008 11:31 pm | |
| Príde chlapík do baru. Po ľavej ruke má krásnu blondínku, po pravej krásnu brunetku a na ramene mu sedí havran. Poprosí si dva rumy. Jeden vypije sám, druhý dá havranovi a ten ho do seba kopne. Takto sa to opakuje asi päťkrát a havran je stále OK. Barmanovi to nedá a pýta sa, čo je to za vtáka. - To viete - hovorí chlapík - som rybár. Raz som chytil zlatú rybku a že ak ju pustím, splní mi tri želania. Tak som chcel krásnu blondínku. To je tá naľavo. Potom som chcel krásnu brunetku. To je tá napravo. No, a nakoniec som chcel vtáka, ktorý veľa vydrží. | |
|
| |
Sysuska Underground
| Predmet: Re: Rozum do hrsti So december 06, 2008 11:33 pm | |
| Príde bezdomovec do bufetu a vidí tam chlapa, ako sedí, pred ním polievka, ešte sa z nej parí, pred sebou má noviny, tak si vraví, že to využije a rýchlo polievku zje. Ako už tak dojedá, na spodku taniera zbadá hrebeň plný vlasov, príde mu z toho zle, tak sa povracia naspäť do taniera. A ten pán spoza tých novín sa nakloní a vraví: ”Aj vy ste našli ten hrebeň?!” | |
|
| |
Sysuska Underground
| Predmet: Re: Rozum do hrsti So december 06, 2008 11:33 pm | |
| Manžel sa vráti predčasne zo služobnej cesty. Manželka má doma troch milencov. Aby neupadla do manželovho podozrenia, že ho podvádza, skryje ich do vriec na balkóne. Manžel pri večeri porozpráva svojej milovanej žene dojmy zo služobnej cesty a po nej si ide zafajčiť na balkón. Tu zbadá tri vrecia. Kopne do prvého a ozve sa "kot, kot, dák." Kopne do druhého a ozve sa "mé, mé." Kopne do tretieho a nič. Kopne ešte raz, no opäť nič. Naserie sa a kope do vreca z celej sily. V tom sa ozve: - Au! Čo toľko kopeš? Keď som ticho, tak som asi zemiaky, nie? | |
|
| |
Sysuska Underground
| Predmet: Re: Rozum do hrsti So december 06, 2008 11:37 pm | |
| Chlapík si po obede v reštike prdne, strašne sa hanbí a tak aby zakryl čo sa stalo, trocha povŕzga stoličkou. Nahne sa k nemu chlapík odvedľa a hovorí: -Úplne iný zvuk, čo? | |
|
| |
janulik782 Fellas
Počet príspevkov : 123 Registration date : 16.12.2008
| Predmet: Re: Rozum do hrsti So január 03, 2009 7:07 pm | |
| Opakovanie je matkou múdrosti. Opakovanie chýb matkou hlúposti. | |
|
| |
janulik782 Fellas
| Predmet: Re: Rozum do hrsti So január 03, 2009 7:08 pm | |
| V obchodnom dome: - Dobrý deň. Môžem platiť kartou? - Áno, môžete… Chlapík vytiahne kartu a predavačka nato: - Tak to teda nie! Žolíkovou kartou veru nie! - Prečo? Veď žolíková nahrádza každú kartu. | |
|
| |
janulik782 Fellas
| Predmet: Re: Rozum do hrsti So január 03, 2009 7:11 pm | |
| Zhovárajú sa Fero a Mišo. Fero hovorí: ”Ráno som šiel po ulici a tu, z ničoho nič ma zasiahla plechovka rovno do hlavy.” ”A čo v nej bolo?” ”Nič.” ”A v plechovke?” | |
|
| |
kikuska Stokár
Počet príspevkov : 34 Location : Krpeľany Registration date : 19.03.2009
| Predmet: Re: Rozum do hrsti Po marec 30, 2009 4:06 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Rozum do hrsti | |
| |
|