| Dôchodcovia | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Tempo Administrátor
Počet príspevkov : 548 Age : 29 Location : Krpelany Registration date : 13.11.2008
| Predmet: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:11 pm | |
| Sedí babka na lavičke, vtom k nej príde druhá babka a hovorí: - Pani, neseďte na tej lavičke, je na nej nápis, že je čerstvo natretá. Babka sa zamyslí a po chvíli hovorí: - Ale ja už týmto nápisom neverím. Minule bolo na jednej lavičke napísané pretiahnem ťa a sedela som tam tri hodiny a nič sa nestalo. | |
|
| |
Tempo Administrátor
Počet príspevkov : 548 Age : 29 Location : Krpelany Registration date : 13.11.2008
| Predmet: Re: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:11 pm | |
| Babka s dedkom sedia na priedomí a babka hovorí dedkovi: - Jáj, keby si vedel, dedo plesnivý, koľkokrát som ťa v mladosti podviedla! - Čo hovoríš, babka? A babka ďalej pre seba: - Oj, mám to ja šťastný život. V mladosti nevidel, a teraz je hluchý ako poleno! | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Predmet: Re: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:12 pm | |
| Stará babka stretne starého dedka a hovorí: - Dedo ja viem, že vy ste voľakedy partizánčili. - Ja zas viem, že vy ste zase kurtizánčili. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| - Dedo, nerozdáš si to so mnou? - Máš pravdu. Nerozdám. Som dôchodca a nemám na rozdávanie. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Stretnú se tri babičky a chvália sa svojimi vnukmi. - Môj bude doktorom. Stále sa hrá s ampulkami a striekačkami niečo si pichá. - Môj bude asi agronóm. Sadí na záhrade konope a mak a čaká na úrodu. - Môj bude určite šofér. Namočí si handru do benzínu, hodí si ju na hlavu a povie: "Teraz ma neruš babi, bude jazda." | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Predmet: Re: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:13 pm | |
| Reportér hovorí s 104-ročnou dámou: - A čo je podľa vás najlepšie na tom dožiť sa veku 104 rokov? - Že už nepodliehate nátlaku svojich vrstovníkov. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| 80-ročný dedko hovorí: - Pán doktor, budúci týždeň sa žením s 18-ročnou ženou. - To vás ale musím varovať, že vyvádzanie v posteli by mohlo mať smrteľné následky! - No, čo sa dá robiť… - vzdychne si dedko, - keď umrie, tak umrie… | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Babka vysvetľuje turistovi, ako sa najkratšou cestou dostane k hradu: - Pôjdete touto lesnou cestičkou a potom cez močiar… - Cez močiar? Nie je to nebezpečné? - Len sa nebojte, mnohým som takto poradila a nikto sa nevrátil, aby sa sťažoval. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Predmet: Re: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:14 pm | |
| Na svadbe frcli mládenci dedkovi do vína viagru. O malú chvíľu vbehne dedko na WC a vráti sa celý očuraný. Mládenci sa ho pýtajú: - A čože sa vám stalo, dedko? - Viete, chlapci, išiel som sa vyčúrať, rozopol som si nohavice, vytiahol som ho a keď som uvidel, že to nie je môj vták, tak som ho do nohavíc vrátil. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Predmet: Re: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:14 pm | |
| Pred Novembrom babička cestovala vlakom (ešte na to mala). Do kupé pristúpil známy funkcionár. Babička sa postaví a pozdraví: - Pozdrav Pánboh, súdruh! - Babička, Boh nikdy nebol, ani nebude! Pri vystupovaní babička vraví: - Môžeš ma bozať v riť. Tá bola, je a bude! | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Predmet: Re: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:15 pm | |
| - Dedko, ešte si zatrtkáte? - Samozrejme, babka navarí fazuľovice a v noci babka trt, ja trt a tak pretrtkáme celú noc. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Predmet: Re: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:15 pm | |
| Stará Kropáčková kľačí v kostole v prvej lavici a modlí sa, aby jej Kristus odpustil hriechy, ktorých má neúrekom. Vedľa modlitebnej knižky ležia zuby. - Kropáčková, vypadli vám zuby, - šušká susedka. - To nie sú moje, ale môjho starého. Keby som mu ich nechala doma, kým by som prišla z kostola, zožral by všetky šnicle. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Predmet: Re: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:16 pm | |
| - Dedko, máš radšej politiku alebo erotiku? - Politiku. Rozčuľovať sa ešte dokážem. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Vnučka sa učí prírodopis. Zrazu sa pýta: - Ako rozoznáme kravu od býka? Babka chce pohotovo vysvetliť a hovorí: - Vieš, to je ako krava, ale s guľami. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| 7-ročný Olčo kričí na babku: - Babi, ty si „cool“. Ona sa ohradí ako pravá Záhoráčka: - Aký som ti ja kúl, čo som poleno? | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Príde redaktor na rusnácku dedinu za jednou babkou a pýta sa jej: - Babka, a čo to robíte? - Babka na to: - Piču. - Ale babka, čo tak škaredo vyprávate? - Čo šibicuješ, junačik? Ja piču kolače. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Predmet: Re: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:18 pm | |
| - Počuj stará, môžu hlavy cestovať? - Dedko, koľko si si zas hrkol? - Ale nie, to tu v novinách čítam, že prišla hlava Indonézie | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Dvaja dedkovia sa prechádzajú po cintoríne. Chcel by som ležať vedľa Anky Chochoľovej. - A ja by som chcel ležať vedľa Milky Zuzuľovej. - Ale veď tá má iba štyridsať a ešte žije…! - Práve preto. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| - Veru teta, máte choré srdiečko, - hovorí lekár pacientke. - Nemôžete chodiť po schodoch. Príďte o dva mesiace na kontrolu. Po dvoch mesiacoch je teta opäť u lekára. - Tak, to je ono, - hovorí lekár spokojne, keď ju prehliadne. - Srdiečko sa vám polepšilo. Teraz môžete chodiť aj po schodoch, ale veľmi pomaly. - Ďakujem, pán doktor! - povie teta vďačne. - Už ma veľmi otravovalo, že som každý deň musela liezť domov po odkvapovej rúre. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Predmet: Re: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:19 pm | |
| Dôchodca sa modlí: - Pane Bože, poraď, ako mám žiť z dôchodku pri súčasných cenách? Druhý dôchodca mu zašepká do ucha: - Krátko! | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Predmet: Re: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:19 pm | |
| Rozprávajú sa dôchodcovia: - Vieš, aké farby majú jednotlivé režimy? - Aké? - Fašizmus bol čierny, komunizmus červený a socializmus zlatý. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Predmet: Re: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:20 pm | |
| Vnúčik sa pýta babky: - To nemyslíš vážne, že keď si bola malá ako ja, ste nemali počítač, video a chladničku? - Veru synku ani elektrinu. Aj tú trošku, čo sme mali aj tá triasla. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Dôchodca si šomre pri správe z rádia: - Urán obohacujú, neviem prečo, ale dôchodcom pridať nechcú. | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Dvaja dôchodcovia rozprávajú zážitky. - Človeče, ja som ti bol v erotickom salóne! Bolo to fantastické, keby som ti o tom všetkom mohol porovnávať! - Tak rýchlo, človeče, rozprávaj! - Ale ako, keď mám sklerózu? | |
|
| |
Tempo Administrátor
| Predmet: Re: Dôchodcovia Ne december 07, 2008 1:21 pm | |
| - Bože môj to je hrozné, ako sú teraz tí študenti chudobní, - sťažuje si babka susedke. - A podľa čoho tak mienite? - No včera som za našou garážou videla troch chlapcov a jedno dievča ako fajčili takú silnú ubalenú cigaretu spoločne. Každý si potiahol a dal druhému a ešte sa tomu smiali ako blázni. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dôchodcovia | |
| |
|
| |
| Dôchodcovia | |
|