Fórum pre všetkých
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Mystika z kamaráta

Goto down 
AutorSpráva
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Počet príspevkov : 548
Registration date : 13.11.2008

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:17 pm

No..cawte..uz v zivote nebudem sama v nasom dome..raz som tam ostala sama, pretoze rodicia isli na ples a sestra bola v nemocnici, lebo bola dost chorá, no lekári nám powedali, ze jej nemôzeme vôbec pomôcť, tak som isla domov a rodicia na ples..takze som zavolala kamosky a mali sme pyzamový vecierok..potom zrazu nieco zacalo búchat na povale..ja som nic nepocula, pretoze sme mali nahlas zapnutú hudbu..ale kamoska mi powedala, ze nieco pocula..ja som jej newerila, myslela som, ze si robí srandu..neskor sme sa rozhodli, ze pojdeme spat..lahla som si do postele a zrazu som to pocula..bol to hrozný buchot o dlázku..rýchlo som vybehla hore a sla som sa tam pozriet, no nikto tam nebol..tak som isla spet do postele..a zas sa to zopakovalo...a zas....a zas....hrozne sme sa báli, tak som zavolala rodicom..rodicia powedali, ze su v nemocnici pri sestre, ze jej stav sa velmi zhorsil..rýchlo som behala za sestrou, nebolo to daleko...ked som o tom duchovi powedala rodicom, powedali mi, ze to bol asi duch sestry a ona chcela, aby som prisla za nou.. :-) nastastie, teraz je uz v poriadku tu doma pri mne a veelmi ju lúbim Smile

Naposledy upravil Tempo dňa St december 24, 2008 4:20 pm, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:18 pm

Mali sme ist s kamoskami na chatu.Isli sme tam pre zabavu a nie preto aby sme sa bali a vyvolavali duchov.Nik sa nimi ani nezaoberal.Bolo vyborne,robili sme vselijake haluze.Bolo jedenast hodina lahli sme si do postele.V kazdej izbe boli dve postele a tak som bola s Majkou.Zaspala som v pohode.Zobudila som sa na nejake zavijanie.Nechala som to tak a isla sa radsej na pit.Ked som vysla s poharom hore do izby,pila som vodu tak ze som pozrelala von oknom.Pred nasou chatou stal niekto v kapucni,pozeral sa hore na mesiac a mal ruky natiahnute ako keby ho chcel chytit.Pozrela som na mesiac.Bol spln no na moje prekvapenie bol od krvy.Ano viem co si myslite ale ja to opisujem tak ako to bolo.Vyplula som vodu a rychlo budila Majku.Majka som zobudit nechcela tak som behala ku Katke so Simou.Katka sa prebrala ze co sa deje a ja som jej hned ukazala co sa vonku deje.Pozrela som nechapavo.Postava niekde zmizla a mesiac bol normalny ako vzdy...Nik mi neveril ale ja viem ze som to videla...Este bol aj moj pohar rozbity na zemi
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:19 pm

Raz v jednu noc som spala v obyvacke...celu noc som normalne spala az kym ma mama nezobudila ze ide do roboty a ze mam si to tam upratat po sebe....uz sa mi akosi nedalo zaspat tak som len lezala....zavrela som oci a otocila som sa k stene..zrazu som mala strasny pocit akokeby mi niekto dychal na krk...strasne som sa zlakla a chcela som sa cela skovat pod paplon....ale akonahle som sa otocila na chrbat akokeby ma nejaka sila drzala vobec som sa nemohla pohnut...bolo to take cudne.nehybatelnost isla od noh az hore a postupne som nemohla hybat ani ocami ani ich zavret...na lici som citila take steklenie...trvalo to len asi 3 minuty...zrazu som sa mohla hybat a hned som sa od strachu skovala pod paplon...nikto nezomrel potom ani nic ale ja vobec neviem co to bolo...ale mam taky pocit ze to bola prababka ...uz asi 2 roky som nebola pri jej hrobe a to bolo asi tyzden po dusickach..ale aj tak tomu vobec nechapem co sa to vlastne stalo
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:27 pm

no takze jednej noci sme sa vybrali spat na jednom hoteli kde sme robili
bolo nas 6 dve dievcata a 4 chlapci no a zacali sme popijat vinko ked v
tom sa jedno s dievcat len tak zu nicoho nic zdvyhlo mala taky cudny
pohlad a tresla si hlavu o stol my sme nechapali co jej je ale boli sme
ticho a popijali sme dalej seci sme sa rozpravali normalne ale ona bola
stale ticho tak sme zacli na nu rozpravat a v tom sa zdvyhla a zacala
kricat ze ide von zobrala kluce zo stola velky zvazok a na prvy krat
otvorila dvere spravnym klucom nechapali sme ako je to mozne po tme ako
otvorila dvere otvorili sa dvere za nou na skriniktore boli zaseknute
papirom aby sa neotvarali ona do nic tresla laktom a dvere sa zavreli
ale ten papier sa ani len nepohol ako keby tak bol prilepeny potom bola
hodinu na zachode nikto nevie co tam robila potom uz prestala sranda
isli sme si lahnut a este sme sa rozpravali ona zese bola tich a hodinu
aj pol sedela v tej istej polohe na posteli a nepovedala ani slovo tak
kamarat isiel zapalit svetlo ze co s nou je a ako zapalil ostal mlcal a
pomalicky isel spat do postele a len potichu povedal ze ma cudne oci
isli sme sa pozret mala velke cierne oci a sedela tam uz sme celu noc
nezazmurili ani oka o 3 sme vypadli z hotela mali sme strasny strach a
do siedmej sme sa prechadzali po meste uplne vyklepany ona medzitym
spala v hoteli rano sme dosli za nou a zobudili sme ju na nic si
nepameta nechapal som to a nepochopim to do konca zivota
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:28 pm

Bolo to takto s kamškou sme sme si rozpravali v noci asi 00:00 horory a asi o jednej rano som vstala a videla som z okna ako moja kamoska ležala na zemi a bola krvava a bol pri nej napisani listocek a totom bolo keť prišla von tak zozadu na mna vyskočil niekdo a ja som sa zlakla a nechal vihrazku asi o pol noci zajtra si pridem po teba hrozne až do teraz mam zimomriavky
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:28 pm

bolo to pred 9rokmi, moja mama bola na ozdravovacom pobyte a sníval sa jej sen o tom že niekto havaruje na zelenom aute. Hneď ráno domov nestihla volať tak zavolala večer a stará mama jej povedala,že môj tato mal havárku no našťastie sa mu nič nestalo.Aj záchranári boli s toho šoknutí. Veď sa zrazil s vlakom a nemal ani škrabanec no auto bolo v keli zlyhali mu brzdy a to bolo po generálke.
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty

Ja s mojím bratrancom sme chceli ísť na ranč na Myjavu.Mali sme tam ísť cez víkend.Strašne som sa tam tešila.Bol tam obrovský drevený dom.Síce bol ešte v rekonštrukcii a mne to neprekážalo.S bratrancom sme mali už aj prenajatú izbu.Ale deň pred tým som prechladla.No super.Neišla som ja nešiel ani bratranec.Skazila som mu víkend to som nechcela.Lenže v pondelok som sa od mamy dozvedela že v tej našej prenajatej izbe došlo ku skrate v lampe a cela tá malá izba zhorela.Bolo to v noci takže by sme nemali kam ujsť.Bolo to znamenie?Aj sa mi to zdalo divné že som tak náhle prechladla pretože som vždycky chodila von dobre oblečená.
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:30 pm

raz cez kruzok sme ja a moje kamosky vyvolávali duchov. najprv mrtvu andulku kamosky. o niekolko min. ju nieco doblo do nohy.velmi sa zlakla a povedala nam, ze ju nieco doblo.my sme sa zlakly a bezali sme kazda svojou stranou. ja a kamoska sme isli na WC.tam sme vivolavali mojho dedka no nic sa nestalo. neskvor sme sa tretli a vsetky sme vy volavali E.P. malisme zapnutu hudbu ktora bola coraz silnejsia a silnejsia, no ochvilu prestala hrat.teraz sme sa uz naozaj zlakli.ja a kamoska smasi to zopakovali este raz. odrazu zbadala za mnou smrtku, ktora ma chcela vziat na druhy svet. potom sme sli do vedlajsej triedy a kamosku pri tabuli ako by nieco chcelo chytit za nohu. vsetky sme bezali do telocvicne.rychlo sme sa obliekli a sly domov na druhy den sme sa bali ze sa nam nieco stane no nic a tak sme to nechali tak.
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:32 pm

Raz ked som bola este male mimino sa mojmu otcowi stalahawaria w cechach domama mal klietku s kanarikom w ten momentako hawarowal ta klietka spadlas nicoho nic akanarik tam lezal ako kebi bol mrtwy kedze moja mama bola na odchodetak powedala ze ked sa wrati tak to uprace wtedy este newedela o tej hawari
noo ked uz prisladomow tak kanarik lietal w klietke ked moj otec bol uz wnemocnici po operaci!nikdyto moja mama nepochopilaa ale nejake caro w tom byt musi
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:32 pm

Pred dvoma rokmi mi umrel starký. Asi dva tyžne pred tým som videla v babrkinej izbe nejakú pani v ČIERNOM. Na chvíľu som sa otočíla na druhú stranu a už tam nabola. Zdalo sa mi to čudné no nikomu som to nepovedala.Teraz už viem, že to bolo nejaké varovanie.
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:33 pm

minuly rok v lete bola u nas na prazdninach sesternica a ale o desiatej večer išla na cintorin aj s kamošom a jeho sestrou.ja som bola vtedy doma a počuvala som pesničky cez pc...sesternica pribehla ale o pol hodinu domov skoro plakala a povedala mi, že ked tam boli, kamoška zobrala z jedneho hrobu sviečku ktora svietila a sesternica si s nou zapalila cigaretu.zrazu počuli take divne zvuky, akoby niekto zvnutra hrobu škriabal na hrob a ked to počuli tak išli pomaly preč ale potom videli pri tom hrobe stat taku čiernu postavu tak s krikom utekali preč...
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:33 pm

Nezažila som to ja ale moja kamoška Janka a ja to píšem to za ňu.
Janka s jednou svojou kamoškou išli na cintorín v deň Sviatok všetkých svätých. Začali vyvolávať duchov. Povedali že keď sú tam s nimi nech dajú znamenie veľkým vetrom. A zrazu začal fúkať silný vietor. Z cintorína bežali preč som im nohy stačili.
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:34 pm

Bolo krásne slnečné ráno presne 13.6. piatok tak som sa vybrala von cestou som na poli zbadala nádherné kvety rozbehla som sa na lúku a natrhala plnú kyticu, išla som ju zaniesť na hrob mojej babky.Ked´ som už odchádzala tak zrazu spadol strom ktory tam rástol 100 rokov a bol hrubý 2,9 m prelomil sa presne v stede a bol nenormálne rovný zľakla som sa a obzrela videla som strom ktorý horí ale neudrel do neho blesk potom som sa rozbehla za starkou a ta mi povedala ze je rok tomu co tam zabilo jedno dievca v mojom veku a ostala po nom len kytica kvetov!!!
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:35 pm

Bobiinka
Moja mamina mala psíka Bobinku.Po 10 rokoch však aj jej mladší brat dostal psíka od jeho kamaráta.Moj dedko nebol spokojný že sú tam 2 psi a keď bvoli deti v škole tak sa stal horror.Zabil Bobinku a jej mŕtvolu dal na hnoj.keď mama došla domou,mala vyniest šupky a také na hnoj ale keď došla dnu s práznou miskou a plačom nevedela moja babka čo je vo veci lebo ani ina nebola doma.3 dni sa s nikín nerozprávala až kým sa niekto nepriznal.Nakoniec sa dedko priznal a povedala že mu to neodpustí ani keď jej donesie nového psíka.
Návrat hore Goto down
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta EmptySt december 24, 2008 4:39 pm

bolo to toto leto. s kamoskou sme sa prechadzali po meste a zrazu sme uvideli stary opusteny dom. velmi sme sa zlakli!!! bolo to strasneee!!! bol biely ako den a okna mal tmave ako ráno ! bola okolo neho hmla aj ked bolo 14 hodin a vonku asi 30 °C ! ! ! bolo to ako z ozajstneho horroru ! ! ! ! uvideli sme tam sivu postavu . bola to asi mačka . bola taka siva. asi ako moj sveter ! bola pri nej budka ! bola z praveho javoroveho dreva ! tak sme sa tam na kolobezkach vybrali . ked sme tam prisli citila som hnuusny smrad! potom som kukla na kamosku a tak ssa divne tvaria ! potom som pochopila ze to bola ona ! uvidela som ako macka nieco hrabe ! boli to kosti !!! velkostou pripominali mamutie koslti! bolo to naozaj hrozne ! spomenula som si na horror MAMUTIE KOSTI!!! zrazu som pocula KVIK v dome! tak sme tam bezali! bola to mala dievcina ktora sa tam pocikala a trhala medvedika! bolo to ako z horroru SMRT MEDVEDIKA!!! kamoska prisla k nej a zobrala medvedila ! zrazu dievca vyskocilo na na svoje nohy vlastne na jednu! lebo druhu mala dotrhanu sivou postavou cize asi mackou! pribehla ( PRISKACKALA) ku kamoske a vlasy jej zacali lietat ako v horore tornado vlasov !!! zrazu sme poculi zabuchnut klapku! az potom nam doslo ze to bolo natacanie filmu : DIEVCA,MEDVEDIK A SIVA POSTAVA ( MACKA ) Pozrite si ho ! som tam aj ja a kamoska! bolo to fakt strasne !
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Mystika z kamaráta Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mystika z kamaráta   Mystika z kamaráta Empty

Návrat hore Goto down

Mystika z kamaráta
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Fórum pre všetkých :: Diskusia :: Hororové príbehy-
Prejdi na: