Fórum pre všetkých
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Odprevadená duša

Goto down 
AutorSpráva
Tempo
Administrátor
Administrátor
Tempo

Počet príspevkov : 548
Registration date : 13.11.2008

Odprevadená duša Empty
OdoslaťPredmet: Odprevadená duša   Odprevadená duša EmptySt december 24, 2008 4:29 pm

Mystika ako vyšitá, kto verí nech mu idú zimomriavky po chrbte kto nie nech sa len pousmeje. Na Dušičky sme boli so segrou na cintorine zapalovať sviečky na zabudnuté hroby. Až sme prišli k jednemu, pravdepodovne tam bolo pochovane dieťa, ten hrob bol malý a veľmi starý. Bolo takmer bezvetrie, zapalovali sme sviečku, ale no, neviem, ani zápalka nešla zapaliť, už vôbec nie kahanec. Skúsili sme asi o desať minút, nešla. Tak som sa snažila v duchu pomodliť, že ten človek ktorý tu odpočíva, nech v pokoji odíde na druhý svet, nech sa ďalej tá duša netrápi. Moje želanie sa akosi splnilo. Kahanec sme zapálili. So sestrou sme si to vysvetlili tak, že som prosbou odprevadila nejakú dušu tam hore a Boh mi ju splnil...Keď odišla dal znamenie, že sme mohli kľudne zapaáliť sviekču. Nejak som sa tým ďalej nezaoberala, ale tá osoba musela mať asi veľmi ťažký život, hrozné.
Návrat hore Goto down

Odprevadená duša
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Fórum pre všetkých :: Diskusia :: Hororové príbehy-
Prejdi na: