Aneta Reuploader
Počet príspevkov : 429 Age : 28 Location : Krpelany Registration date : 04.12.2008
| Predmet: Ine kafe-Kasovite jedla Ut január 06, 2009 1:49 pm | |
| Vytrhli mi zub Ami C, G, Emi tak čo mám teraz robiť? Ami C, G, Emi môžem doma byť Ami C, G, Emi a akurát si ..... Vytrhli mi zub a hubu mám ako balón, vyzeram jak blb , nevychadzam ani za dom. Emi : Posledné slová čo si pamätám G vážený pacient radím vám Ami C žerte len kašovité jedlá G Emi ostatné vám budem musieť zakázať Ami C kašovité jedlá G Emi o týždeň príďte sa mi ukázať Ami C, G, Emi Vytrhli mi zub Ami C G, Emi tak žereem len polievky Ami C, G, Emi jemná jarní rajčatová Ami C G, Emi na opuch octanové plienky Ami C, G, Emi Cha! budem mať zdravý chrup Ami C, G, Emi Ibuprofénu dávam kilá Ami C, G, Emi chcem byť zdravý ako buk Ami C, G, Emi kedy už skončí táto chvíľa Emi : Posledné slová čo si pamätám G vážený pacient radím vám Ami C žerte len kašovité jedlá G Emi ostatné vám budem musieť zakázať Ami C kašovité jedlá G Emi o týždeň príďte sa mi ukázať Malo byť sólo! Čo? No sólo! a kde je to sólo však viac gitary tam má ísť... jáj, to až teraz Emi : Posledné slová čo si pamätám G vážený pacient radím vám Ami C žerte len kašovité jedlá G Emi ostatné vám budem musieť zakázať Ami C kašovité jedlá G Emi o týždeň príďte sa mi ukázať | |
|