Fórum pre všetkých
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Kontrafakt-Moji ludia

Goto down 
AutorSpráva
Aneta
Reuploader
Reuploader
Aneta

Počet príspevkov : 429
Registration date : 04.12.2008

Kontrafakt-Moji ludia Empty
OdoslaťPredmet: Kontrafakt-Moji ludia   Kontrafakt-Moji ludia EmptySo január 17, 2009 10:00 pm

MOJI LUDIA EGO: Už ani nevím , kerím verím, stretávam ich mnoho, baby s perím a chlapci, a chlapci, kerí sú smelí, no nedospeli aby boli, jak ludia moji, za kerími stojím a za mnou oni, to sú tí chalani s ich babami, s plusmi aj vadami, šetci so svojimi pravdami opantaní, sme jak ali baba a jeho armáda, čo nepadá a kým ja skáčem, po rebríčkoch a hitparádach, oni kokotom po hlavách a potom spolu na akciách po podlahách, pričom, dávaš vedet susedom, na kerú p**u si tu kupovali dom a ešče len potom vypadnút von, s frantom, naj****í, za volantom, pričom je na každom jednom, či to bnude s fetom, alebo s fatcapom, alebo s fernetom, veď ne preto, som stále s tými istými s kerými som chodil na party, rozjebával lampy, pil iné sajrajty než sprajty, takí sme boli my, aj ty Ref : Sú tu náki moji ludia? Držíme si chrbát bratu? Tomu ver Ked cítiš tento bít tak zaj*b Sme šetci za jedného a jeden za šeckých, mier RYTMUS : Držíš mi chrbát bratu a poznáme s roky, spoločný názor na rep máme, hráme si do noty, vím že mi žičíš prachy, ked zažívam práve krachy, odo mna čakaj to isté more, z toho nemaj strachy, díki mojim za podporu, držíme sa stále spolu, s mojimi som stále dolu, či mám slávu, či mám smolu, navždy sedím s vami u jedného stolu, prešli sme vela mestami a cestami, so zaťatými pesťami a chuť nikdy neklesla mi a stále chce sa mi robiť rep opodstatnený len kvalitnými vecami, aj smecami a preto riskujem a ne zo záchrannými vestami, posúvam levely a na koncíkoch se psami, kerí ma držia a berú ma aj s neresťami, My sme Pieštany, za sebou kok***v len s vyboxovanými, vydretými plecami, kerí ťa rozj**ú holými pesťami, tak radšej drž p**u, nemudruj, neotravuj rečami, zdravím ludí, čo sú s nami, chcem videt kývať vaše hlavy, chcem kývať s vami, na koncertoch s nami diktatúrou rozj***ní, pre týchto ludí ja som odhodlaný ---------
Návrat hore Goto down

Kontrafakt-Moji ludia
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Fórum pre všetkých :: Hudba :: Texty-
Prejdi na: