| ..auto-moto.. | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
.:Marcel:. Moderátor
Počet príspevkov : 447 Age : 29 Location : Krpeľany Registration date : 13.11.2008
| Predmet: Re: ..auto-moto.. Pi december 19, 2008 4:36 pm | |
| Stopárovi: - Zastavte mu a spýtajte sa koľko je hodín a keď vám odpovie, utečte mu. - Oznámte mu, že ho vezmete len za podmienky, že rýchlosti bude radiť on. - Keď sa usadí, tichým hlasom sa ho spýtajte: "Máte strach?" - Urobte si na volante zárez. - Nakloňte sa blízko k volantu a s neprítomným pohľadom do diaľky si zamrmlite: "Všetkých ich dostanem!" - Pri rýchlosti 130 km/hodinu simulujte epileptický záchvat. - Za jazdy sa aspoň trikrát prezujte. - Vyťukajte na mobile ľubovoľné číslo a tajomne zahláste: "Tu križiak, chytil som jednu muchu!" - Tesne pred ostrou zákrutou skríknite: "Aáách bože, ja to nedokážem!" - Keď vás zastaví dopravná hliadka, povedzte policajtovi s kamennou tvárou: "Pán nadporučík, to je on!" - So stopárom sa rozlúčte so slovami: "Viem, kde bývate..." | |
|
| |
Počet príspevkov : 447 Age : 29 Location : Krpeľany Registration date : 13.11.2008
| Predmet: Re: ..auto-moto.. Pi december 19, 2008 4:36 pm | |
| Ide vodic a zrazi dvoch chodcov.Jeden prerazy predne skolo a druhy odleti.Na sude hovori vodic pravnikovy:nejak to vybav lebo mam dolezitu schodzku.O tyzden sa pyta vodic pravnika:no co ako?no dobre.A to ako?Jeden dostal 1rok a druhy 2.A to ako myslis?NO prvy za nepovolene vniknutie do auta, a druhy za zdrhnutie z miesta cinu. | |
|
| |
| Predmet: Re: ..auto-moto.. Pi december 19, 2008 4:37 pm | |
| najbohatší muž na svete si kúpi najrýchlejšie auto a rozkali to po dialnici.
o chvilu ho obehne škodovka
na další roksi zase kúpi najrýchlejšie auto a zase to rozkali po dialnici
zase ho obehne škodouka prídu na bendzinku a opita sa najbohatší cigana
-na čo chodiš -cigan na to "na vodu" -neverim -cigan otvori ventil na nadrži a vo vnutri cigani "vódu,vódu". | |
|
| |
| Mama češe synčeka a hovorí mu: - Tomáško, drž pekne hlavu,urobím ti rovnú cesticku. Tomasko na to :- Mamicka ,ale urob mi na nej aj auticko. | |
|
| |
| idu dve elekticky po pusti a jedna spadne do bazena | |
|
| |
| Predmet: Re: ..auto-moto.. Pi december 19, 2008 4:38 pm | |
| Viete co je skratka fiat?
fucking Ital automobil | |
|
| |
| Ide sa pretekat trabant s formulov. ŠTART. formula hned predbehne trabant. Šofer trabantu sa naštve a predbehne formulu a takto sa to toči aspon 20 krat. Nakoniec predbehne formula trabant, trabant sa zaradi pri formulu a otvori okienko vykukne von a pita sa "hej ti tam, ako sa na trabante hadže do dvojky". | |
|
| |
| Ako ztrojnasobit cenu trabantu? Natankovat plnu nadrz!! | |
|
| |
| Predmet: Re: ..auto-moto.. Pi december 19, 2008 4:39 pm | |
| Vola posluchac do radia: Prosim vas, zahrajte mojmu kamaratovi, ktory dnes zomrel tragickou autonehodou pesnicku od Desmodu-v ktorej sa spieva CHCEL SOM NAJST ZASCHRANNY PAS...Dakujem! | |
|
| |
| Vodič osob.auta preletí na červenú,zastaví ho policajt.Vodičský prosím.Nemám.Technický preukaz.Auto je ukradnuté.Čo máte v dokladovom fachu ? Revolver.A v kufri,pýta sa policajt.Mŕtvolu.Policajt vytiahne mobil a zavolá špeciálnu jednotku.Muži v čiernom s namierenými samopalmi obstúpia auto,jeden skočí k vodičovi -Vaše doklady.Vodič mu zdvorilo podá vodičský i technický preukaz.A čo máte v prednom fachu ? Magnetofónové pásky. A čo v kufri ? Rezervnú pneumatiku. Ale tuto policajt tvrdí, že tam je mŕtvola. Ale veď on aj tvrdí , že som preletel na červenú. | |
|
| |
| Ide auto po ceste a zrazu ho zastaví policajt: No milí pán šofer dnes dávame peniaze vzorním vodičom ktorý nespravia žiadny priestupok. To je skelé aspoň si spravim vodičák. Vedľa neho sedí žena a hovorí: Nepočúvajte ho keď si vypije nevie čo hovorí!!! Vzadu na sedadle sedí babka a hovorí:Ja som vám hovorila že na tom ukradnutom aute ďaleko nezajdeme. A z kufra sa ozve: Už sme za hranicami??? | |
|
| |
| Predmet: Re: ..auto-moto.. Pi december 19, 2008 4:40 pm | |
| Tatrovkár zdedil klavír. Chvíľu si ho obzerá a hovorí: "No, dva pedále. Plyn a brzda. Spojka bude asi automatická." | |
|
| |
| Pokazi sa Trabant a zastvy mu BMW pochvily sa pokazi aj BMW a zufalo cakaju na D1 po 2 hod. zastavy Porshe a zazobanec hovory kebi neake problemy tak sa dajte dolava a vihote blinker. Zvlasnu kolonu spozoruje policajt a vravy kolegom v 230 obiehal Trabant BMW a Porshe a oni ho nechcely pustit. | |
|
| |
| Ide trabant po ďialnici a zrazu mu dojde motor.Zastavý škodovku.Škodovka ho chvíľu ťahá, no po chvíli nevládze.Zastavý im OCTAVIA. Šofér trabanta však protestuje: keby ste išli veľmi rýchlo dám smerovku. Vodiči sa dohodnú a vyštartujú.Prejdú popri policajtoch, ktorý práve desiatujú. Jeden sa otočí k druhému a hovorí mu:" videl si to? Préve išla OCTAVIA a za ňou škodovka 120." Druhý na to: "No a? " A za ňou trabant a ktomu blikal smerovkou, že ich chce predbehnúť." | |
|
| |
| Predmet: Re: ..auto-moto.. Pi december 19, 2008 4:41 pm | |
| Mami, čo robia ľudia s autom, ktoré nejazdí? Predajú ho tvojmu otcovi. | |
|
| |
| Predmet: Re: ..auto-moto.. Pi december 19, 2008 4:41 pm | |
| Gogy si kúpil nové auto. Jeho brat sa ho pýta:a akej je farby? Gogy hovorí:videl si už niekedy západ slnka?Brat odpovedá: áno No, takej istej farby ibaže zelené. | |
|
| |
| Predmet: Re: ..auto-moto.. Pi december 19, 2008 4:42 pm | |
| Na ceste prejde auto tlstého človeka.Ten sa však pozviecha a vybehne na vodiča: "Čo ste sialeny ?! Prečo ste ma zrazili? Čo som taký malý, že ste ma nevideli?" Vodič mu na to odpovie : "Nie ale nevedel som či mám dosť benzínu na obchádzku..." | |
|
| |
| Rozhovor:
"Ty, boli sme v Egypte na dovolenke. A vieš, akú tam mali najväčšiu pamätihodnosť?"
"To je jasné, pyramídy..."
"Nie. Náš autobus!" | |
|
| |
| Chlap príde do lekárne a vraví:
"Prosím si 500 metrov náplaste."
"A načo vám sú?"
"Aaale, rozbil som trabanta...."
"Na trabanta stačí 200." | |
|
| |
| Predmet: Re: ..auto-moto.. Pi december 19, 2008 4:43 pm | |
| Ako sa nazýva trabant, ktorý ťa predbehne? Fata morgána. | |
|
| |
| Predmet: Re: ..auto-moto.. Pi december 19, 2008 4:43 pm | |
| Ide Záhorák autom a zastaví ho policajt. Pýta sa ho: - Pán vodič, viete akého dopravného priestupku ste sa dopustili? Záhorák sa na policajta nechápavo pozrie a policajt pokračuje: - Prekročili ste plnú čiaru. Záhorák sa usmeje a odvetí: - Ná co, co pukua? | |
|
| |
Sajdo Fellas
Počet príspevkov : 206 Registration date : 18.12.2008
| Predmet: Re: ..auto-moto.. St december 24, 2008 4:51 pm | |
| BMW 7xx Forum: Pomoc, mam preprogramovanu jednotku a neviem prinutit popolnik zavret sa! | |
|
| |
Sajdo Fellas
| Predmet: Re: ..auto-moto.. St december 24, 2008 5:03 pm | |
| Slogan ukrainskej cestovnej kancelárie: "Prídte, navštívte našu krásnu krajinu, Vaše auto je už tu." | |
|
| |
Sajdo Fellas
| Predmet: Re: ..auto-moto.. St december 24, 2008 5:04 pm | |
| Podľa najnovšej vyhlášky o cestnej premávke: Žena môže pridávať plyn iba doma na sporáku! | |
|
| |
Sajdo Fellas
| Predmet: Re: ..auto-moto.. St december 24, 2008 5:04 pm | |
| Vodič na benzínovej pumpe: "Prosím si novú paličku na meranie množstva oleja. Tá stará mi už na olej nedotiahne." | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: ..auto-moto.. | |
| |
|
| |
| ..auto-moto.. | |
|